JUNIPER

Az Oliva egy elegáns és különleges dizájn, amely hozzáadott értéket ad az Ön helyének, és különböző szögekben elhelyezett sugarú sínprofilokkal készül.

Míg az Olivát a pergola elején található alumínium oszlopok tartják, az acéloszlopok azonos méretűek a vízszintes szerkezettel, amely a 100 x 100 x 3 mm, 100 x 150 x 4 mm vagy 200 x 200 x méretű acélszerkezet alá kerül. Az 5 mm-es hátsó rész a terméktől független szerkezetek támogatása nélkül kerül elhelyezésre.

Az elülső oszlopon a termékhez vízszintesen elhelyezett alumínium ereszcsatorna profil összegyűjti a lejtőn átáramló vizet, és speciális vízkivezetéseken keresztül vezeti le.

Pergolife

Play Video

Előnyei

A juniper „GYÉMÁNT”, „ARANY” és „EZÜST” profilsorozattal gyártható. A DIAMOND sorozatú profiljainkkal a nyitási kapacitást találja A 12 méter tökéletes megoldás a nagyobb helyigényekhez. A GOLD sorozat megfelel az Ön 8 méteres nyitási igényeinek.

Világítás

Figyelembe véve azt az értéket, amelyet a világítás ad a termékek látványvilágának, az iparág legegyedibb és legszélesebb választékát kínáljuk a világítási lehetőségeknek. A termékeinkben használt lámpatestek környezetbarát LED modulok. A „TRIPLE LIGT”-vel lehetőséget kínálunk arra, hogy az Ön lakóteréhez leginkább illő világítási modellt válasszon. Választása segít abban, hogy termékét még jobban személyre szabja. Alapfelszereltségként kínáljuk a dimmer opciót.

Dőlésszög

Az Oliva-t legalább 9 fokos hátrafelé dőléssel kell felszerelni. A lejtő a fő elem, hogy a víz be tudjon folyni az ereszcsatornákba anélkül, hogy felhalmozódna a szöveten, és onnan vízelvezetéssel eltávolítható legyen. Ez lehetővé teszi az egyszerű vízelvezetést.

Alkalmazása

Mind a magánszektorban, mind a kereskedelmi területeken használható. Stílusos és masszív kialakítású. Az Olivia elkészíthető és használható egyetlen modulként, vagy több pergola kívánt irányban kombinálásával "többszörösként" is használható.

Technológia

A piacvezető Somfy motorgyártó termékét használjuk. A Somfy, a világ első számú csőmotor-gyártója biztosítja, hogy termékeink még évekig hibátlanul működjenek, felülettől és mérettől függetlenül. A Somfy Motorra és a Somfy távirányítókra "5" év garanciát vállalunk. A világ legnagyobb és legjobb minőségű PVC szövetgyártóit kínáljuk Önnek SIOEN és NAIZIL. Színek és minták széles választéka közül választhat. Anyagkínálatunk minden évben megújul, de a régi színek és minták mindig megtalálhatóak.

Vízelvezetés

A Sunset csak az iparban kínálja a "KASZTÁRSASÁGI KIBOCSOLÁST" Ez az egyetlen pergolarendszer, amely kiküszöböli a "KATASZTRÓL KITÖRÍTÉS"-hez kapcsolódó túlcsordulási problémát hirtelen és nagyon heves esőzések esetén. Így az Ön lakóterületét nem érintik katasztrófák.

SOME FACTS

Great Experiences Build Great Brands.

image108

OUR HISTORY

We work for years and have gained a reputation of credible and reliable company. We managed to expand our activity throughout North America and have some offices overseas. BuildWall has a long and interesting history.
image109

MODERN TECHNOLOGIES

We know that to deliver better services to our clients we should use the latest technologies. We successfully implement them in our work and integrate to traditional ones.
image133

PROFESSIONAL TEAMWORK

BuildWall’s team is the heart of the company. A lot of of our teammembers work here for many years and achieved success in their professions. They are real experts and talented people who love their job and do it on the highest level.

Dolgozzon velünk

Gyors, precíz munka az év minden napján!

Our team

Our Big Community

Meet our talented, skilled and friendly team! These are people who create all our projects. Together we do one major and important job – design, construction and building for people.
image121

Steven Jackson

Executive Manager

Steven co-founded Buildwall in 1990. Steven is constantly discovering new solutions to issues that arise during the work process and

image120

Frank Roberts

Senior Foreman

Frank is in charge of all our workers. He joined us in 2006 and managed to organize a close-knit team.

image119

Andrew Rooney

Remodeling Consultant

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

image118

Nick Holmes

Project Manager

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

CÉGEK, akik már velünk dolgoztak
image122
image123
image124
image125
image126
image127