SELVI

A SELVI egy speciális alkalmazás teljes sugarú öntött sínekkel, amelyek „szíj” megjelenést kaptak, elöl és hátul azonos hosszúságú rugóstagokkal.
A Selvi két különálló, elöl és hátul egymástól függetlenül működő szárnyszelvényt tartalmaz, és az orrszerkezetből adódó vízelvezetési igény mindkét irányban egyaránt jelen van.

Pergolife

Play Video

Előnyei

Az elvi egy elegáns design, amelyet személyes és kereskedelmi környezetben egyaránt használhat. Független szerkezeti jellemzőivel a Selvi tökéletes megoldás arra, hogy minden nyitott terét elegáns életterekké alakítsa. Mivel nem igényel lejtőt, vizuálisan tágas és nyitott teret kínál. A sugárzó mennyezetszerkezet egyedülálló fényérzetet ad. A Selvi "DIAMOND" és "ARANY" sorozatú profilokkal gyártható. A DIAMOND sorozatú profiljainkkal a nyitási kapacitást találja A 9 méter tökéletes megoldás nagyobb helyigényekhez. A GOLD sorozat megfelel az Ön 7 méteres nyitási igényeinek.

Világítás

Figyelembe véve azt az értéket, amelyet a világítás ad a termékek látványvilágának, az iparág legegyedibb és legszélesebb választékát kínáljuk a világítási lehetőségeknek. A termékeinkben használt lámpatestek környezetbarát LED modulok. A „TRIPLE LIGT”-vel lehetőséget kínálunk arra, hogy az Ön lakóteréhez leginkább illő világítási modellt válasszon. Választása segít abban, hogy termékét még jobban személyre szabja. Alapfelszereltségként kínáljuk a dimmer opciót.

Dőlésszög

A Selvi a termék méreteinek, kívánt ízének megfelelően tetszőleges sugárfokban elkészíthető. Ebből a szempontból a Selvi egy nagyon különleges alkalmazás. A lejtő az a fő elem, amely lehetővé teszi a víz beáramlását a vályúkba anélkül, hogy a szöveten felhalmozódna, és onnan a vízelvezetőn keresztül lefolyna.

Alkalmazása

Ha az Ön által kialakított ciprusfákkal kialakított helyiségeket giotinos, összecsukható és eltolható üvegrendszerekkel kombinálja, egyedi teret kap, amelyet nyáron és télen is használhat.

Technológia

A piacvezető Somfy motorgyártó termékét használjuk. A Somfy, a világ első számú csőmotor-gyártója biztosítja, hogy termékeink még évekig hibátlanul működjenek, felülettől és mérettől függetlenül. A Somfy Motorra és a Somfy távirányítókra "5" év garanciát vállalunk. A világ legnagyobb és legjobb minőségű PVC szövetgyártóit kínáljuk Önnek SIOEN és NAIZIL. Színek és minták széles választéka közül választhat. Anyagkínálatunk minden évben megújul, de a régi színek és minták mindig megtalálhatóak.

Vízelvezetés

A Sunset csak az iparban kínálja a "KASZTÁRSASÁGI KIBOCSOLÁST" Ez az egyetlen pergolarendszer, amely kiküszöböli a "KATASZTRÓL KITÖRÍTÉS"-hez kapcsolódó túlcsordulási problémát hirtelen és nagyon heves esőzések esetén. Így az Ön lakóterületét nem érintik katasztrófák.

SOME FACTS

Great Experiences Build Great Brands.

image108

OUR HISTORY

We work for years and have gained a reputation of credible and reliable company. We managed to expand our activity throughout North America and have some offices overseas. BuildWall has a long and interesting history.
image109

MODERN TECHNOLOGIES

We know that to deliver better services to our clients we should use the latest technologies. We successfully implement them in our work and integrate to traditional ones.
image133

PROFESSIONAL TEAMWORK

BuildWall’s team is the heart of the company. A lot of of our teammembers work here for many years and achieved success in their professions. They are real experts and talented people who love their job and do it on the highest level.

Dolgozzon velünk

Gyors, precíz munka az év minden napján!

Our team

Our Big Community

Meet our talented, skilled and friendly team! These are people who create all our projects. Together we do one major and important job – design, construction and building for people.
image121

Steven Jackson

Executive Manager

Steven co-founded Buildwall in 1990. Steven is constantly discovering new solutions to issues that arise during the work process and

image120

Frank Roberts

Senior Foreman

Frank is in charge of all our workers. He joined us in 2006 and managed to organize a close-knit team.

image119

Andrew Rooney

Remodeling Consultant

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

image118

Nick Holmes

Project Manager

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

CÉGEK, akik már velünk dolgoztak
image122
image123
image124
image125
image126
image127