SKYCLOUD — legyél a teraszod ura hőségben és hűségben is!

A „SkyCloud” zsalugáteres tetők a Rolling Roof lamellák családjából származnak.

A mennyezetet alkotó alumínium panelekkel a rendszerbe integrált motoron keresztül a tengelye körül forgatva nyitott, zárt vagy félig nyitott mennyezeti szerkezetet hozhat létre.

A mennyezeti panelek szögei egyszerre biztosítanak védelmet, szellőzést, hő- és fényszabályozási lehetőségeket.

Ezenkívül az Ön kérésének megfelelően a rendszerhez hozzáadott polisztirol profilok tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak a mennyezeti paneleknek.

Pergolife

Play Video

Előnyei

A SkyCloud termékünkben kialakított mennyezet és a tengelye mentén 0 és 124 fok között mozgatható alumínium lemezek korlátlan használati szabadságot kínálnak: A SkyCloud felszerelhető önálló termékként a lábakra, vagy speciális konzolokkal a falra vagy a mennyezetre. A SkyCloud modell a kívánt számban és irányban egymás mellé van telepítve, és a szükséges terület teljesen le van zárva.

Világítás

A rendszer rejtett RGB szalagvilágítással van felszerelve a színek variálásához, valamint szabályozható LED szalaglámpákkal, amelyek intenzitást biztosítanak a szerkezeten belül. Az oldalsó LED-csíkok megvilágítják a rendszert és hangulatos légkört teremtenek. A rejtett RGB szalagvilágítás és az egyedi színopciók jellegzetes atmoszférát teremtenek a kültéri területeken és végső luxusélményt.

Dőlésszög

A SkyCloud dőlés nélkül is futhat. A vízmennyezeti panelek kialakításának köszönhetően a test az oszlopokon keresztül a rejtett alumínium ereszcsatorna profilra, majd a padlóra kerül.

Alkalmazása

A SkyFix stílusos és robusztus kialakítású, amelyet kényelmesen használhat személyes és kereskedelmi környezetben egyaránt. Innovatív dizájnjának és a térhasználatban megalkotott lehetőségeknek köszönhetően olyan tereket hoz létre, ahol élvezettel lehet élni. A SkyCloud stílusos és robusztus kialakítású, amely nagyon kényelmes az Ön számára személyes és kereskedelmi térben egyaránt. Innovatív dizájnjának és a térhasználatban teremtett lehetőségeknek köszönhetően olyan tereket hoz létre, ahol élvezettel lehet élni. A SkyCloud elkészíthető és használható egyetlen modulként, vagy több pergola kívánt irányú kombinálásával "többszörösként" is használható.

Technológia

A piacvezető Somfy motorgyártó termékét használjuk. A Somfy, a világ első számú csőmotor-gyártója biztosítja, hogy termékeink még évekig hibátlanul működjenek, felülettől és mérettől függetlenül. A Somfy Motorra és a Somfy távirányítókra "5" év garanciát vállalunk.

Vízelvezetés

A Sunset csak az iparban kínálja a "KASZTÁRSASÁGI KIBOCSOLÁST" Ez az egyetlen pergolarendszer, amely kiküszöböli a "KATASZTRÓL KITÖRÍTÉS"-hez kapcsolódó túlcsordulási problémát hirtelen és nagyon heves esőzések esetén. Így az Ön lakóterületét nem érintik katasztrófák.

SOME FACTS

Great Experiences Build Great Brands.

image108

OUR HISTORY

We work for years and have gained a reputation of credible and reliable company. We managed to expand our activity throughout North America and have some offices overseas. BuildWall has a long and interesting history.
image109

MODERN TECHNOLOGIES

We know that to deliver better services to our clients we should use the latest technologies. We successfully implement them in our work and integrate to traditional ones.
image133

PROFESSIONAL TEAMWORK

BuildWall’s team is the heart of the company. A lot of of our teammembers work here for many years and achieved success in their professions. They are real experts and talented people who love their job and do it on the highest level.

Dolgozzon velünk

Gyors, precíz munka az év minden napján!

Our team

Our Big Community

Meet our talented, skilled and friendly team! These are people who create all our projects. Together we do one major and important job – design, construction and building for people.
image121

Steven Jackson

Executive Manager

Steven co-founded Buildwall in 1990. Steven is constantly discovering new solutions to issues that arise during the work process and

image120

Frank Roberts

Senior Foreman

Frank is in charge of all our workers. He joined us in 2006 and managed to organize a close-knit team.

image119

Andrew Rooney

Remodeling Consultant

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

image118

Nick Holmes

Project Manager

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

CÉGEK, akik már velünk dolgoztak
image122
image123
image124
image125
image126
image127