SKYFIX — a szabadság terasza, avagy legyen téli- és nyárikerted is.

A „SkyFix” léctető a Sky léctetőcsalád terméke, amelyet kifejezetten télikertek lakóterületeire fejlesztettek ki.
A SkyFixben a tető „Double Glass” vagy „PolyCarbonate” panelekkel készül.

Önállóan, saját lábára felszerelhető, akár otthona bővítéseként, akár kertjében és teraszán.

A tetőkoncepciót alkotó dupla üvegezésű és polikarbonát panelek kényelmes életteret kínálnak átlátszó vagy bevonatos felülettel.

A SkyFix komplett télikertként is beépíthető oldalsó üveg- és ajtórendszerekkel.

Ezenkívül a SkyFix segítségével korlátlan számú lakóterület, mint például terasz, parkoló, hobbiház stb. felel meg az Ön igényeinek.

Pergolife

Play Video

Előnyei

A SkyFix a tökéletes megoldás az Ön igényeinek, mind gyors, mind gazdaságos. SkyFix társaival ellentétben ez az első olyan rendszer, amely dupla üvegezésű tetővel rendelkezik. A dupla üvegezési technológia által biztosított egyszerű fűtés és hűtés lehetővé teszi, hogy kényelmesen és környezetbarát élettérben töltsön kellemes időtöltést.

Világítás

Figyelembe véve azt az értéket, amelyet a világítás ad a termékek látványvilágának, az iparág legegyedibb és legszélesebb választékát kínáljuk a világítási lehetőségeknek. A termékeinkben használt lámpatestek környezetbarát LED modulok. A „TRIPLE LIGT”-vel lehetőséget kínálunk arra, hogy az Ön lakóteréhez leginkább illő világítási modellt válasszon. Választása segít abban, hogy termékét még jobban személyre szabja. Alapfelszereltségként kínáljuk a dimmer opciót.

Dőlésszög

A SkyFix-et legalább 4 fokos dőlésszöggel kell felszerelni hátulról előre. A lejtő a fő elem, amely lehetővé teszi a víz beáramlását az ereszcsatornákba anélkül, hogy a tetőn felhalmozódna, és onnan a vízelvezetésen keresztül lefolyna.

Alkalmazása

A SkyFix stílusos és robusztus kialakítású, amelyet kényelmesen használhat személyes és kereskedelmi környezetben egyaránt. Innovatív dizájnjának és a térhasználatban megalkotott lehetőségeknek köszönhetően olyan tereket hoz létre, ahol élvezettel lehet élni.

Technológia

A SkyFix a tökéletes megoldás az Ön igényeinek, mind gyors, mind gazdaságos.
SkyFix társaival ellentétben ez az első olyan rendszer, amely dupla üvegezésű tetővel rendelkezik.

A dupla üvegezési technológia által biztosított egyszerű fűtés és hűtés lehetővé teszi, hogy kényelmesen és környezetbarát élettérben töltsön kellemes időtöltést.

Vízelvezetés

A Sunset csak az iparban kínálja a "KASZTÁRSASÁGI KIBOCSOLÁST" Ez az egyetlen pergolarendszer, amely kiküszöböli a "KATASZTRÓL KITÖRÍTÉS"-hez kapcsolódó túlcsordulási problémát hirtelen és nagyon heves esőzések esetén. Így az Ön lakóterületét nem érintik katasztrófák.

SOME FACTS

Great Experiences Build Great Brands.

image108

OUR HISTORY

We work for years and have gained a reputation of credible and reliable company. We managed to expand our activity throughout North America and have some offices overseas. BuildWall has a long and interesting history.
image109

MODERN TECHNOLOGIES

We know that to deliver better services to our clients we should use the latest technologies. We successfully implement them in our work and integrate to traditional ones.
image133

PROFESSIONAL TEAMWORK

BuildWall’s team is the heart of the company. A lot of of our teammembers work here for many years and achieved success in their professions. They are real experts and talented people who love their job and do it on the highest level.

Dolgozzon velünk

Gyors, precíz munka az év minden napján!

Our team

Our Big Community

Meet our talented, skilled and friendly team! These are people who create all our projects. Together we do one major and important job – design, construction and building for people.
image121

Steven Jackson

Executive Manager

Steven co-founded Buildwall in 1990. Steven is constantly discovering new solutions to issues that arise during the work process and

image120

Frank Roberts

Senior Foreman

Frank is in charge of all our workers. He joined us in 2006 and managed to organize a close-knit team.

image119

Andrew Rooney

Remodeling Consultant

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

image118

Nick Holmes

Project Manager

With a decade at Buildwall and a lifetime in the industry, Andrew Rooney has been an invaluable part of our

CÉGEK, akik már velünk dolgoztak
image122
image123
image124
image125
image126
image127